Aan:              Alle leden van de NBV 
Van:              Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum:           15  september 2020

 

Beste leden,

Hierbij de actuele informatie betreffende het bowlen;

 

Website

Wellicht heeft u al gemerkt dat onze website is veranderd. Vlak voordat het nieuwe seizoen startte, werden we helaas geconfronteerd met storingen, we konden geen nieuwe informatie meer plaatsen op de site. In allerijl hebben we een nieuwe site laten maken in een wat moderner jasje. Gelijk hebben we de kans aangegrepen om ons website-adres te veranderen van bvnieuwegein.nl naar nieuwegeinsebv.nl. Hierdoor konden we de informatie makkelijker verhuizen van site plus de nieuwe naam komt beter overeen met de verenigingsnaam. 

Inmiddels zouden alle actuele uitslagen ook zichtbaar moeten zijn op de nieuwe site.

 

Onze mailadressen zijn hierdoor ook gewijzigd! In plaats van bijvoorbeeld info@bvnieuwegein.nl is dat nu info@nieuwegeinsebv.nl  geworden. Pas indien mogelijk de adressen aan in uw mailprogramma.

 

 

Huisleague

De  afgelopen week hebben we de eerste avonden van de huisleague ’s gespeeld.  Er zijn hier en daar wat opmerkingen gemaakt betreffende de regels en omgang betreffende de COVID19. We willen iedereen nogmaals verzoeken om zoveel mogelijk rekening te houden met de regels en met elkaar. De ene persoon tilt er zwaarder aan dan de andere, maar respecteer elkaar! Houd zoveel mogelijk afstand waar dat kan. Ga niet onnodig bij anderen in de buurt staan/lopen. Blijf onder het bowlen bij uw eigen team. En zowel vóór als ná het bowlen, dient iedereen weer de anderhalve meter van iedereen aan te houden.

 

Ook wij begrijpen dat de regels wel eens lastig te hanteren zijn, maar we moeten het met elkaar doen. Niemand zit er op te wachten dat de bowling weer moet sluiten.

 

I.v.m. de extra drukte bij de wissel van dinsdag vroeg/dinsdag laat, is het verzoek dat spelers van de late league na binnenkomst naar het hogere gedeelte achterin gaan en daar wachten tot de banen beschikbaar zijn voor de late league. Zodra de spelers van de vroege league gereed zijn, zullen de spelersruimte e.d. eerst gereinigd worden door het bowlingpersoneel.

 

Voor velen is de anderhalvemeter inmiddels al ‘gewoon’ aan het worden. Als men bijvoorbeeld op televisie ziet dat men allemaal dicht op elkaar zit, ziet het er al vreemd uit. En in de winkel voelt het al snel ‘druk’ aan. Realiseer u dan ook dat bij het bowlen men dichter bij elkaar komt dan in het huidige dagelijkse leven. Heeft u opmerkingen of suggesties om e.e.a. beter te kunnen  doen, dan houden wij ons aanbevolen voor uw reactie’s. Stuur deze naar info@nieuwegeinsebv.nl

 

 

De COVID regels houd in: géén handen schudden en geen high-fives geven. Bij gezondheidsklachten blijft u thuis! Voor en na het sporten, geldt de anderhalve meter afstand.  

 

HC-toernooi

Van 29 november tot 6 december vind voor de 28e maal het Nieuwegeinse Open Single en dubbel hc toernooi plaats. U kunt zich hiervoor inmiddels inschrijven.

Alle informatie vind u op de site www.nieuwegeinsehcp.nl

Stay save!

 

 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowling Vereniging  

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *