Aan: Alle leden van de NBV 
Van: Bestuur Nieuwegeinse Bowling Vereniging 
Datum: 29 september 2020

CORONA UPDATE

Beste leden,

Hierbij de actuele informatie betreffende het bowlen en de COVID maatregelen;

COVID maatregelen

Zoals bekend zijn er gisteren nieuwe maatregelen afgekondigd i.v.m. de oplopende besmettingen. Ook wij als sportvereniging houden ons aan de nieuwe maatregelen.

In overleg met het bowlinghuis hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren.

Deze mail wordt gezonden aan álle leden waar wij een e-mailadres van hebben. Het verzoek is aan de teamcaptains om te overleggen met hun team, wat de gevolgen zijn van de aanpassingen en ons bij problemen per omgaande te laten weten hoe of wat.

Hieronder de aanpassingen die gelden tot nader bericht;

Vanavond, dinsdag 29-9-2020, speelt de dinsdag vroege league wel gewoon.

De dinsdag late league echter vervalt vanavond i.v.m. het feit dat de bowling om 22.00 uur sluit.

De woensdag league/training voor de jeugd kan gewoon doorgaan, echter zónder toeschouwers! Ouders dienen tussendoor dan ook óf naar huis te gaan, of buiten de bowling te verblijven tot de jeugd gereed is.

De donderdag league gaat met ingang van komende donderdag in plaats van 20.30 uur om 19.30 uur starten. Wanneer teams hierdoor niet kunnen spelen, vernemen wij dat graag per omgaande van de betreffende teamcaptains.

Voor deze teams zullen we dan een blindscore toepassen. Zodra een team wél (weer) kan spelen, kan het team dus gewoon weer deelnemen aan de competitie.

De maandag league gaat in plaats van 20.00 uur om 19.30 uur starten. Wanneer teams hierdoor niet kunnen spelen, vernemen wij dat graag per omgaande.

Voor deze teams zullen we dan een blindscore toepassen. Zodra een team wél (weer) kan spelen, kan het team dus gewoon weer deelnemen aan de competitie.

De dinsdag vroege league blijft onveranderd, starten om 19.00 uur.

De dinsdag late league kunnen we met ingang van volgende week verplaatsen naar de woensdagavond om 19.30 uur Helaas is daar geen ander optie voor. De teamcaptains van de late league worden vandaag apart benaderd om door te geven dat vanavond vervalt, en te informeren of met ingang van volgende week de woensdagavond mogelijk is. Aan de hand van de respons kunnen we definitief kijken wat we met de scratch league kunnen.

Algemeen: Er mogen tot nader bericht géén toeschouwers aanwezig zijn! Aan alle team het verzoek om indien mogelijk met 3 spelers te komen en geen onnodige wisselspelers. Dit om het aantal aanwezige mensen zo laag mogelijk te houden.

We willen nogmaals nadrukkelijk alle leden wijzen op de overige regels.

-Volg de pijlen in de bowling bij het naar de baan gaan, neem de goede ingang.

-Plaats géén bowlingtassen in het looppad. Plaats ze onder de tafels of op het hogere gedeelte achter de ballenrekken.

-Geef géén high five’s of alternatieven hiervoor, dit zijn momenteel onnodige kontakten.

-Gebruik de ruimte die er is zo veel mogelijk. Als er 1 speler op de approach staat, 1 zit op de stoeltjes en de ander staat achterin, dan geeft dat al veel ruimte.

-Spelers/bezoekers die niet aan de game deelnemen, nemen plaats op het hogere deel achter de ballenrekken.

-Blijf thuis bij klachten.

Stay save!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Nieuwegeinse Bowling Vereniging

 

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *