Toernooien

Toernooien

De Nieuwegeinse Bowling Vereniging heeft ieder jaar een aantal toernooien op haar programma staan. Hieronder kunt u zien welke.
Nieuwegeinse Dubbel & Single  Handicap Toernooi

Dit toernooi wordt gespeeld in oktober. Het is een dubbel & single handicap toernooi, waarbij de handicap 80% van 210 is met een maximum van 55.
De voorrondes bestaan uit 6 games en de finale uit 4 games Europees systeem (twee spelers op één baan), waarbij 50% van de behaalde scores in de voorronde wordt meegenomen naar de finale.

Verenigingskampioenschappen 

De Verenigingskampioenschappen is een toernooi dat open staat voor leden van de
Nieuwegeinse Bowling Vereniging. De voorrondes worden gespeeld op de huisleague-avonden, maandag (2 series), dinsdag (2 series)  en donderdag. De finales, zowel de klassen als de All Events vinden plaats op zondag.
Er wordt gespeeld in 4 klassen, dames en heren gescheiden. De All Events finales gelden voor alle klassen. Scores uit de voorronde worden meegenomen naar de kwartfinales. De scores uit de diverse finale rondes worden steeds meegenomen.


Op deze site plaatsen wij ook informatie over toernooien van overige verenigingen. 

Wilt u aan een toernooi mee doen, dan kunt u in de informatie meestal vinden hoe u kunt inschrijven. Voor vragen en dergelijke over deze toernooien dient u contact op te nemen met de organiserende vereniging.

De Nieuwegeinse Bowling Vereniging plaatst deze informatie geheel vrijblijvend en is op geen enkele manier aansprakelijk voor onjuistheden of dergelijke hierin.